© 2009 Teo Travel Ltd.

Montreal:

Bucuresti:

A Sunny Destination Insurance Car rental Airplane tickets
Teotravel Blog     Teotravel Facebook
Spatiu publicitar bannere active.
Abonamente la Pagini Romanesti
adrian podoaba Powered by Ekentros
Asigurari » De calatorie

De calatorie

    ASIGURARI     DE   CALATORIE
asigurari de calatorie ASIGURARI de calatorie


Asigurarea de calatorie pe timpul vacantei de vara pentru familii - Summertime Blue 05 iunie - 05 septembrie 2017
Calatoriti cat de des doriti, atata timp cat doriti. Toate excursiile sunt acoperite, ceea ce face ca aceasta asigurare sa fie perfecta pentru:
 
• Calatoria anuala in strainatate pentru vizita la bunici
• Calatorii in afara Canadei (oriunde in lume) - intreaga familie sau separat/portiuni comune
• Tabara de vara a copiilor
• Week-end-uri in afara Quebecului
• Excursii in Canada si Statele Unite
Plus: • Asigurarea se aplica si in cazul in care copiii calatoresc separat.

 
Toate calatoriile sunt acoperite, indiferent de numarul sau durata lor, atata timp cat:
• Prima plecare are loc incepand cu 05 iunie 2017
• Ultima intoarcere cel mai tarziu 05 septembrie 2017

5 motive bune pentru a cumpara asigurarea Summertime Blue de la agentul dumneavoastra de voiaj:

• Asigurarea este valabila timp de trei luni, de la 05 iunie pana la 05 septembrie 2017.
Asigurarea se aplica si in cazul in care copiii calatoresc separat.
• Blue Cross este brandul numarul 1 pentru asigurari de calatorie in Canada.
• Pana la 5 milioane CAD pentru cheltuieli medicale de urgența, inclusiv costul repatrierii cu ambulanța aeriana sau zbor comercial.
• Blue Cross este recunoscut peste tot in lume.

Preturi/familie
Varsta 0-39 40-54 55-60 61-69 70-75
Individual CAD 75 CAD 85 CAD 115 CAD 145 CAD 175
Familie CAD 165 CAD 185 CAD 245 CAD 280 CAD 340

Contactati-va agentul de voiaj!
 
Planificam, rezervam, platim biletele. Trebuie sa anulam?!!! Vom pierde multi bani!
Nu, nu veti pierde banii - acum cu protectia completa pentru motive neasteptate/neprevazute - asigurare oferita numai prin agentiile de voiaj! Avantajos si flexibil!
(incepand cu octombrie 2016)
Nu va trece mult timp pana cand vom incepe sa facem planuri pentru calatoriile de anul viitor. Calatoriile, fie ele de vacanta sau din necesitate, presupun planificare, un buget de cheltuieli iar uneori aceste planuri, deja concretizate - biletele cumparate, sunt puse in dificultate de situatii neprevazute care ne pot duce la decizia de a anula calatoria.
Dar ce inseamna anularea calatoriei? - anularea/intreruperea calatoriei, in afara modificarea planurilor, concediilor deja aprobate etc, aduce cu sine si o pierdere financiara importanta.

Intrucat agentiile de voiaj continua sa fie un pilon solid in industria turismului, cu vanzari care cresc an de an atat la vacante, bilete de avion dar si la capitolul asigurari de calatorie, asiguratorul Manuvie/Manulife a decis sa puna la dispozitie, numai prin agentiile de voiaj, o asigurare completa, cu totul noua pe piata si anume asigurarea completa de protectie care se aplica in cazul situatiilor neasteptate/neprevazute.

Situatiile neasteptate/neprevazute acopera un cadru mai amplu decat asigurarile clasice de anulare (numai situatii care afecteaza direct capacitatea de a calatori (boala, accident etc), pierderea locului de munca, citarea la un proces s.a.m.d.) introducand un sens mai larg al motivelor pentru care o calatorie se poate anula, cum ar fi de exemplu modificarea unei programari medicale importante sau chiar imbolnavirea animalului dumneavoastra de companie.

Noua asigurare, asa cum am spus mai sus, este oferita exclusiv prin agentiile de voiaj, acopera anularea calatoriei (din cauze neasteptate), intreruperea calatoriei, urgente medicale, bagaje pierdute, deteriorate, intarziate, accident de calatorie. Se aplica oricarei calatorii de maximum 23 zile, pentru persoane pana la 69 de ani si trebuie cumparata odata cu plata biletului de avion/excursiei etc insa aveti la dispozitie 3 zile sa va decideti daca pastrati asigurarea sau nu.
Pretul este exceptional si acoperirea excelenta!
Cereti asigurarea completa pentru motive neasteptate/neprevazute!
ASIGURARILE DE CALATORIE - Asigurarea pentru urgente medicale
Asigurarea de calatorie - asigurarea medicala se refera in principal la acoperirea urgentelor medicale.

Posibiltati multiple de selectarea a asigurarii medicale: in functie de varsta, perioada de calatorie, durata calatoriei, una sau mai multe calatorii anual, cu posibilitate de extindere etc.

Lucram cu mai multi asiguratori (Croix Bleue/Blue Cross, Manuvie/Manulife, Globetrek) - cereti o cotare,vom cauta cea mai avantajoasa asigurare pentru dumneavoastra!

ASIGURARILE DE ANULARE (pentru bilete de avion, pachete Sud etc)
Am facut planurile de calatorie, lista de bagaje, am programat concediul, vom cumpara biletele de avion, moment in care agentul de voiaj ne vorbeste despre asigurarile de calatorie. Iata de ce.

Exista doua tipuri de bilete de avion: cele rambursabile si cele ne-rambursabile.
Biletele rambursabile au o clauza / penalizare de anulare, adica o suma de bani care  nu se ramburseaza in cazul in care anulati calatoria (dar numai inainte de data plecarii).

Asigurarile de anulare vin sa faca "rambursarea" posibila, adica va asigurati ca in cazul unor situatii recunoscute de asigurator va veti recupera banii pentru biletul de avion / pachetul Sud / croaziera / etc.

Exemplu:
In cazul biletelor de avion rambursabile cu exceptia unei sume (penalizarea de anulare - de exemplu 400CAD), se asigura aceasta suma, adica numai cei 400CAD care reprezinta penalizarea impusa de linia aeriana.
In cazul biletelor de avion ne-rambursabile se asigura pretul integral al biletului.

IMPORTANT: Asigurarea de anulare se poate cumpara numai la cumpararea biletului de avion. In cazul in care nu doriti sa cumparati o astfel de asigurare agentul de voiaj este obligat sa scrie in fisierul dumneavoastra ca ati refuzat incheierea asigurarii, fapt care va face imposibila incheierea asigurarii de anulare la o data ulterioara cumpararii biletului de avion!

Ulterior emiterii biletului se pot incheia numai asigurarile de sanatate sau cele de pierdere/intarziere bagajelor.
Altminteri, cu totii speram sa nu ni se intimple tocmai noua ceva, iar asigurarile ... ne asigura ca nici nu ni se va intimpla!
PLUS: ASIGURARILE PENTRU BAGAJE (INTARZIERE, PIERDERE)
 Acest tip de asigurare va permite acoperirea cheltuielilor (exista desigur o suma maxima asigurata) pentru cumpararea de haine, in cazul pierderii bagajelor (din vina operatorului).
PLUS: ASIGURARILE PACHET COMPLET - SANATATE, ANULARE, INTRERUPERE CALATORIE, BAGAJE
Asigura cele doua tipuri de situatii descrise mai sus (anulare / intrerupere si pierdere bagaje) plus urgente medicale (exclude conditii medicale pre-existente), in functie de valoarea sumei nerambursabile asigurate (vezi explicatia de la Asigurarile de anulare)