© 2009 Teo Travel Ltd.

Montreal:

Bucuresti:

A Sunny Destination Insurance Car rental Airplane tickets
Teotravel Blog     Teotravel Facebook
Spatiu publicitar bannere active.
Abonamente la Pagini Romanesti
adrian podoaba Powered by Ekentros
Bilete & Oferte » Bilete din Romania

Bilete din Romania

bilete din Romania BILETE DIN ROMANIA bilete DIN Romania BILETE din ROMANIA bilete din Romania 
De ce sa cumparam din Canada bilete pentru vizitatorii nostri?
La Teo Travel emitem frecvent bilete cu plecare din Romania, Ungaria si Republica Moldova - va prezentam avantajele cumpararii acestor bilete pentru rudele sau prietenii dumneavoastra, chiar de aici din Canada:

- Plata se face la Montreal, cu modalitatile / instrumentele de plata alese de dumneavoastra
- Aveti control rapid asupra biletului prin intermediul agentului dvs de voiaj care va anunta eventualele modificari de orar si traseu
- Schimbarea datelor de plecare / intoarcere, anularea biletului, se fac pe loc de catre agentul dvs de voiaj fara a apela la agentiile de voiaj din Romania/Ungaria/Republica Moldova si fara inconvenientul decalajului orar
Facem pentru dumneavoastra selectie de locuri, meniu, cerem insotitor daca este necesar etc
 
Toate aceste servicii intra in pretul biletului, in functie de conditiile in care este emis biletul
 
ATENTIE: Nu mai exista asa numitul “bilet deschis” pentru nici o categorie de virsta, singurele facilitati oferite seniorilor (peste 60 ani) fiind biletele cu posibilitate de anulare si de schimbare a datei de retur (cu penalitati).
 
Preturile pentru bilete de avion din Romania/Ungaria/Republica Moldova spre Canada si retur sunt in EURO, cu pretul exprimat in CAD, transformare EURO in CAD fiind in consecinta supusa variatiilor zilnice de schimb valutar pe piata interbancara.
Despre bilete de avion cu plecare din Romania, Ungaria,  Republica Moldova
Preturile biletelor cu plecare din Europa sint exprimate in EURO, transformarea in CAD fiind in consecinta supusa variatiilor zilnice de schimb valutar pe piata interbancara.
Pentru preturi la zi si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.
Va recomandam incheierea unei asigurari medicale pentru vizitatorii dumneavoastra. Va oferim asigurari de la mai multi asiguratori (MANUVIE, BLUE CROSS, GLOBETREK etc ). Cereti un plan pentru asigurari!

Liniile aeriene au modificat virsta minima pentru pasagerii senori
Daca pina acum liniile aeriene considerau pasagerii ca fiind pasageri seniori incepind cu virsta de 55 ani, de la 1 noiembrie 2012 pasagerii vor fi considerati seniori incepind cu virsta de 60 ani!.
Nu mai exista biletele deschise (fara data de retur) si nici posibilitatea de schimbare gratuita a datei de retur. Singurele facilitati pastrate se refera la posibilitatea de anulare (cu penalizare) a biletelor de avion