© 2009 Teo Travel Ltd.

Montreal:

Bucuresti:

A Sunny Destination Insurance Car rental Airplane tickets
Teotravel Blog     Teotravel Facebook
Spatiu publicitar bannere active.
Abonamente la Pagini Romanesti
adrian podoaba Powered by Ekentros
Bilete & Oferte » Oferte Speciale

Oferte Speciale

Cea mai recenta actualizare a paginii: 19 septembrie 2017
oferte speciale OFERTE SPECIALE oferte SPECIALE oferte oferte speciale oferte oferte
                 OFERTE SPECIALE
 
Oferte speciale in derulare - pentru cumparare pana in 6 octombrie 2017, avem in derulare o oferta speciala pentru bilete de avion, preturile pentru Bucuresti (Montreal-Bucuresti) incep de la 699 CAD - in functie de momentul cumpararii, perioada in care se calatoreste (exclus plecari in perioada 13 dec-02 jan) si disponibilitate. Pentru detalii si cotare de pret contactati-ne direct: Teo 514-568-9125; Cristina 514-962-8652; Nadia 514-476-9117
INFORMATII GENERALE DESPRE OFERTELE SPECIALE
*Ofertele speciale aduc preturi bune in diverse perioade de calatorie dar totodata vin si cu restrictii semnificative.
Restrictiile se refera in primul rind la posibilitatea de rambursare a biletului, termenul maxim de valabilitate al biletului,conditii de schimbare a datelor de plecare sau retur, conditii de plata si numarul de locuri disponibile.

Intr-un avion exista un numar limitat de locuri (categorie de tarifare) la pretul cel mic al unei oferte. Compania aeriana alege numarul de locuri dintr-un avion disponibile in acea categorie de tarifare. Tot compania aeriana poate decide continuarea sau sistarea ofertei speciale, fara preaviz sau chiar modificarea tarifelor propuse.


In plus, la toate ofertele speciale se epuizeaza mai intii categoriile de tarifare la preturile cele mai mici. De ce? Pentru ca toata lumea vrea sa calatoresca la preturi cit mai mici! Asa "dispar" preturile mici. Odata ce s-au cumparat cele mai ieftine locuri, ramin disponibile biletele cu preturi mai mari.
De aceea la ofertele speciale veti intilni formularile: Locuri limitate / Cumparare instant! Ceea ce insemna ca exista un numar limitat de locuri la cel mai mic pret al ofertei iar acel pret este garantat numai la momentul efectuarii platii, deci nu la momentul rezervarii!
Cu alte cuvinte companiile aeriene ofera posibilitatea achizitionarii biletelor la preturi mai mici dar in anumite conditii, iar aceste conditii sunt impuse exclusiv de linia aeriana
Ce este si ce ofera noua clasa de servicii Premium Economy?
Check-in prioritar si bagaje suplimentare incluse (2 bagaje de cala, 2 bagaje de mana plus poseta) - click aici
Fotolii confortabile, spatiu generos - click aici
Mese cu menu gourmet - click aici

Pe zborul transatlantic beneficiati de intreg confortul clasei Premium Economy iar pe zborurile intra-europene se pastreaza beneficiile de check-in prioritar, bagaje suplimentare, un meniu diferit fata de cel de la economy si locuri in zona din fata avionului ceea ce asigura imbarcare si debarcare lejera. (avioanele pentru zboruri intra-europene nu sunt echipate cu fotolii business class sau tip business class).
Ca o idee generala, pe avionele transatlantice Airbus ale Air France sunt 21 locuri la Premium Economy iar pe Boeing 777 sunt 24 locuri.

Merita sau nu merita diferenta de pret pentru a calatori in Premium Economy?
Alegeti-va datele de calatorie,  verificati pretul unui bilet in economy (cu Air France pentru ca in cazul nostru aceasta clasa de calatorie este oferita de Air France), adaugati costul celei de-a doua valize atat la dus (100$) cat si la retur 100Euro (cam 150$) si avem deja un total 250$ care vin numai din achitarea unui al doilea bagaj. Veti constata ca diferenta ramasa nu este mare insa confortul depaseste cu mult valoarea de plata in plus! Merita? Noi zicem ca da, mai ales cand avem o oferta speciala! Confortul pe zborul transatlantic poate sa conteze mult. Cei care deja au calatorit in aceasta noua clasa de confort aleg in general ca urmatoarele drumuri sa le faca tot in Premium Economy. Desigur ca toate acestea sunt preferinte, insa daca preferinta pentru confort se imbina cu un pret bun...de ce nu?
Despre biletele cumparate in ofertele speciale
Biletele de avion – preturi regulare VS oferte speciale.
Diferentele de pret dintre ofertele speciale si preturile regulare sint substantiale - vorbim uneori chiar de diferente de 400-600$/persoana, este deci absolut normal sa urmarim cu atentie aparitia acestor oferte si sa profitam de aparitia lor cumparind la un pret foarte bun.
Exista totusi citeva conditii  ... pentru a citi articolul integral faceti click aici
Cum se schimba biletele de avion cumparate in oferta speciala?
Schimbarea datei de plecare a unui bilet de avion cumparat in oferta speciala se face astfel:
Sa presupunem ca ati cumparat un bilet pentru plecare in plin sezon, sa zicem 25 iunie si doriti sa schimbati data de plecare pentru 2 Iulie.
Iata ce trebuie sa stiti: ... pentru a citi articolul integral faceti click aici
Cine ne poate spune cand apar ofertele speciale?
Ofertele speciale - mereu un subiect delicat. Pentru cei ce reusesc sa beneficieze de ele, ofertele speciale sint perfecte. Pentru cei ce fie au cumparat deja un bilet de avion cu numai citeva zile inaintea aparitiei ofertelor, fie ca  sint la curent cu oferta dar nu pot beneficia de ea din varii motive, ofertele speciale pot fi ocazii nefructificate sau pot chiar sa aduca o unda de frustrare. Oricum ar fi insa, aparitia lor este urmarita cu atentie de toata lumea.
Pot fi prevazute aparitiile ofertelor speciale? Citeste mai departe - click aici

 
In acest moment nu sunt oferte speciale in derulare. Vreti sa aflati cand sosesc ofertele speciale, detalii despre bilete, bagaje, regulile liniilor aeriene si multe altele? Abonati-va la Buletinul de Calatorie!